Kontur arkitektkontor startades 2003 och arbetar med ett brett spektra av uppdrag, i alla förekommande skeden och med en stor variation av kunder. Mångfalden berikar och utvecklar och kommer alltid nästa kund och projekt tillgodo. Vårt förhållningsätt till uppdragen är innovativt, vi söker alltid hållbara lösningar och vår erfarenhet och rationella synsätt möjliggör en ekonomiskt fördelaktig och funktionell byggnad eller lokal, anpassad både för kunden och för framtiden.

Enkelt och oväntat är våra ledord. Där uppdrag och projekt ofta är komplexa är våra lösningar både enkla och oväntade. Vi tror på en väl avvägd blandning av funktion och ekonomi mixat med kreativitet och hög arkitektonisk ambition. Välkommen hit att upptäcka resultatet av det. Eller ännu hellre – välkommen till oss för att upptäcka det tillsammans! Vi erbjuder alla ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte. Förhoppningsvis får vi möjlighet att uppfylla era önskemål, och mer därtill.

Många av våra uppdrag har sin början i en projektutvecklingsfas med markanvisning eller tävling, ofta följt av en detaljplaneprocess, sedan vidare till bygglov och alla projekteringsfaser fram till inflyttning eller överlämning. Vår roll är inte enbart arkitekt utan vi tar även gärna rollen som projektledare.

KONTAKT

Kontur Arkitektkontor AB
Triewaldsgränd 1
111 29 Stockholm
08-411 54 10

kontor@kontur.se

Tomas Fälth
Partner och VD
Arkitekt SAR/MSA
tomas.falth@kontur.se
073-372 05 98

Fredrik Joråd
Partner och ansvarig för projektutveckling
Arkitekt SAR/MSA
fredrik.jorad@kontur.se
070-966 24 50

Anna Willemark
Arkitekt SAR/MSA
anna.willemark@kontur.se
076-326 79 09

Amanda Rådahl
Arkitekt SAR/MSA
amanda.radahl@kontur.se
073-529 68 03

HYR PLATS HOS OSS

Vi hyr ut kontorsplatser i vår lokal med utsikt över Järntorget i Gamla stan. Mejla kontor@kontur.se för mer info.

JOBB

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Mejla ditt CV och din portfolio (pdf) till jobba@kontur.se så återkommer vi om och när det blir aktuellt.